pirmadienis, sausio 30

Apie veido kaukes

Sausis man labiausiai buvo veido kaukių mėnuo. Daug pirkau, daug bandžiau, net ir dabar, rašydama, sėdžiu užsitepliojus paskutinius „Madara Brightening Aha Peel Mask“ lašelius. Dilgsi veidas, vadinasi, veikia.

Daugiausiai šį mėnesį naudojau tikriausiai Montagne Jeunesse kaukių. Jų kaina svyruoja nuo 1,45 EUR iki beveik 2 EUR, o paprasčiausia jas rasti Eurokos parduotuvėse. Iš mano bandytų „Strawberry souffle“, „Tea tree face spa“, „Sauna“, „Very berry“, „Dragon Fruit Sauna“ labiausiai patiko „Very berry“, vien dėl malonaus šildančio poveikio. Beje, jei oda labai sausa, šios firmos kaukę reiktų rinktis atidžiau - gal kokia su kokosais būtų visai nieko.


Douglas naturals peeling mask“ blogo įspūdžio nepaliko, bet neįsidėmėjau jos ir kaip ypatingos. Atvirai kalbant, ar prieš kaukę, ar po jos veido oda atrodė taip pat. Kaina - 2 EUR, pirkau Douglas.

Perfecta „Beauty Mask“ pirkta kažkurioje kitos šalies (Lenkijos?) parduotuvėje, buvo malonu, drėkino, visai gal nusipirkčiau vėl.

BIOCELL drėkinanti veido kaukė odą tikrai sudrėkino, tačiau ar labai sužavėjo? Ne. Ar pirkčiau dar kartą? Galbūt, kad jau būčiau tikra, ar ji man labiau patinka, ar labiau nepatinka. Šiaip ją parduoda Eurovaistinėse, kaina apie 3,50 EUR.

Šlamučių veido kremas-kaukė „Divine“ iš L'Occitane nebuvo tokia nuostabi, kad už 65ml pakuotę mokėčiau 99 EUR, tačiau kaip mėginėlis buvo visai nieko, gavusi antrą kartą tikrai nemesčiau lauk.

Origins „Clear Improvement Mask“ šį mėnesį buvo mano mylimiausia, odą išvalo, bet jos nesausina ir nedirgina. Minusas, tai nėra pigi kaukė - 100ml kainuoja 26 EUR, todėl primygtinai rekomenduočiau susidomėjus pirmiausia pabandyti mėginėlio dydžio už 5 EUR. Aš tepiau plonu sluoksniu, tai man užteko keliems kartams.


„Dr.Organic“ purvo kaukė su Negyvosios jūros mineralais „Bio Plasma Mud Mask“ nebuvo labai maloni naudoti dėl dilgčiojimo jausmo, nors jis ir nebuvo labai stiprus. Po kaukės veido oda pasidarė švelnesnė, bet ar pirkčiau ateityje? Ne. Kaina 15 EUR/100ml, Dr. Organic linijos prekių galima rasti Drogas parduotuvėse.


Pati blogiausia bandyta kaukė - Venus „Moisturizing Mask“. Kaina - 1 EUR, galima rasti Douglas. Nors nei ten, nei kitur jos pirkti nepatarčiau - nieko blogiau ant savo veido turbūt nebuvau užsitepus. Nepraėjo nė pusė minutės, kai, šiaip jau nelabai jautri, mano veido oda ėmė „degti“, perštėti ir dilgčioti taip, kad turėjau kuo skubiau nusiplaut viską, o vėliau gerai kremu išsitept, kad oda atsigautų. Žodžiu, daugiau nepirksiu ir niekam nepatariu.


Šiam kartui tiek, bėgu savo kaukės nusiplaut.

1 komentaras:

Aura rašė...

O man labai patiko ir tinka venus kauke