sekmadienis, spalio 16

Apie plaukų priežiūros priemones

Paskutiniu metu seku keletą blog'ų ir youtube kanalų, kur moterys vis pasidalina, kuo prausiasi, ką tepasi ir kuo kvepia. Tai šiandien tvarkydamasi ir mesdama pasibaigusius produktus lauk pagalvojau, kad būtų smagu susidėlioti sau ir pasidalinti su Tavim, ką naudoju aš.

Šampūnas.
Kaip ir Tu, esu jų išbandžiusi begalę. Tačiau šįkart tik apie tuos, kuriuos dabar turiu savo vonioje:


John Masters Organics Zinc & Sage 2in1 šampūnas kartu su kondicionieriumi, 237ml.
Šiaip nesu linkusi pirkti 3in1 arba 3in1 produktų, kadangi netikiu, jog tas pats produktas gali gerai atlikti kelias skirtingas funkcijas, tačiau šiuo atveju tokį pirkau vien dėl to, kad dar buvo gana šilti orai, o kai šilta, aš visokiais būdais vengiu kondicionierių, kurie sulipina ir apsunkina mano plaukus. Tad pagalvojau, kad jei šitas gerai išplaus ir dar bent kažkiek pamaitins, bus tobula. Ir iš tiesų, plauna gerai ir po išplovimo plaukai nesivelia. Kažkokių tai minusų nepastebėjau, tad ateityje tikriausiai pirkčiau vėl.
Jei reiktų įvertinti balais, duočiau 9/10.
Kaina ~ 21 eur, pirkti gali kad ir čia.

Uoga uoga šampūnas „Bruknių kaspinas“, 200ml. 
Mano mylimiausias, šiuo metu naudoju jau kokią penktą pakuotę. Prie tokių natūralių šampūnų galvos odai reikia priprasti, tai jei iki šiol naudojai kažką iš „Fructis“ ar „Elvital“, tam reikės laiko. Labai gerai plauna, o daugiau iš šampūno man nieko ir nereikia.
Jei reiktų įvertinti balais, duočiau 10/10.
Kaina ~ 6 eur, pirkti gali čia.

FRANCO BATTAGLIA švelnus kasdienio naudojimo šampūnas PROFESSIONAL, 250 ml.
Šį šampūną naudoju retai, kadangi, nors plauna gerai ir plaukia lieka švelnūs, jei panaudoju jį nors keletą kartų iš eilės, jaučiu, kad galvos oda darosi jautri ir suerzinta. Negaliu sakyti, kad prastas, tikriausiai man tiesiog netiko.
Jei reiktų įvertinti balais, duočiau 5/10.
Kaina ~ 8 eur, pirkti gali čia.

Syoss Anti-Dandruff Extreme šampūnas, 500ml.
Pirkau sau, buvo konfiskuotas, tai dabar naudoju tik retkarčiais, kai noriu „kažko kitokio“.
Plauna gerai, tačiau jaučiasi, kad nenatūralus, o tai išplauti plaukai tokie švelnūs ir glotnūs, jog po šio šampūno jokio balzamo kaip ir nebereikia.
Jei reiktų įvertinti balais, duočiau 7/10.
Kaina ~ 5 eur, parduoda jį beveik visur.

Kitos plaukų priežiūros priemonės.

Kondicionierius.


Patingėjau nufotografuoti, tačiau šiuo metu naudoju tik vieną. Tai „Uoga uoga“ balzamas „Pagaliau. Vėjas plaukuose“, 200ml. Šį balzamą, jei reikia, galima naudoti ir kaip kaukę, tereikia palaikyti ilgiau. Jokių priekaištų balzamui neturiu, tačiau jei reiktų įvertinti balais, duočiau 8/10.
Kaina ~ 7 eur, pirkti iš čia.

Dar priemonių.


Loccitane Stiprinamoji sausų ir pažeistų plaukų kaukė, 200ml. 
Puikaus kvapo kaukė. Mano plaukams, deja, ji šiek tiek per sunki, sulipina plaukus ir juos greit vėl tenka plauti, tai aš tepu tik galiukus ir baigusi naujos veikiausiai nepirksiu.
Jei reiktų įvertinti balais, duočiau 5/10.
Kaina ~ 27 eur, pirkti gali čia.

„Marrakesh” nenuplaunamas ir šukavimą palengvinantis purškalas „X Leave-In Original”, 118ml. 
Aš turiu didesnę, 236ml pakuotę, tačiau pirmam kartui tikrai užteks ir mažesnės. Jau vien dėl šio produkto stipraus kvapo, kurį aš be galo mėgstu, bet tikrai ne visiems patinka. Naudoju vietoj kondicionieriaus, kaip priemonę, padedančią iššukuoti susivėlusius plaukus.
Jei reiktų įvertinti balais, duočiau 10/10.
Kaina ~ 17 eur, pirkti gali čia.

Arbatmedžio eterinis aliejus plaukams, 30ml. 
Naudoju kokį kartą per savaitę, kai tiesiog keletą lašų įlašinų į jau ant delno išspaustą šampūną ir sumaišiusi kartu su šampūnu įmasažuoju į plaukus. Kadangi jau keletą metų šią priemonę namuose turiu nuolat, tai jei reiktų įvertinti balais, duočiau 10/10.
Kaina ~ 4 eur, pirkti galite čia.

Šiandien tiek.
Gražaus Tau rudens.

Komentarų nėra: